Termeni și condiții

  1. Termeni și condițiile generale
Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către Î.I. Ferencz I-C Zsolt prin intermediul magazinului virtual www.serviceups.ro către Cumpărător și pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor părți.
Astfel, următorii termeni vor însemna:
Cumpărător - persoana, firma, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.
Vânzător - întreprinderea individuală Ferencz I-C Zsolt, având sediul social în Lăzarea, nr. 1045, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: F19/1132/2003, CUI 20979222.
Bunuri și Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.
Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plată acestora.
Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător.
Drepturi de proprietate Intelectuală - toate drepturile imateriale cum ar fi, dreptul de autor și drepturi în natura de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificații - toate specificațiile și/sau descrierile bunurilor și serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă.
 
  1. Documente 
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior menționat, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.
Comandă va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanței:
  • a. Comanda (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice
  • b. Specificațiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul)
  • c. Termeni și condiții

 

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptare comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.
Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).
Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.
  1. Facturare - plăți


Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul vă emite către Cumpărător o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația Cumparătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislație în vigoare.Livrarea produselor:
- se face prin curier rapid cu plata la destinație;
 
 
Ambalarea produselor:
- toate produsele sunt livrate în ambalajul original de la producător;
- toate produsele vin însoțite de accesorii conform descrierii de pe site-ul nostru www.serviceups.ro;
- toate produsele vin însoțite de o factură fiscală și un certificat de garanție;
 
Disponibilitatea produselor:
- datorită fluctuației mari de stoc comenzile depuse vor fi confirmate telefonic în max. 24h de la depunerea acesteia;
- comenzile depuse online sau telefonic până la ora 12 vor fi trimise către destinație în aceeași zi;
- durata livrării produsului poate varia între 24h și 72h în funcție de localitatea de destinație și timpul de livrare indirect al curierului.

 

Î.I. Ferencz I-C Zsolt - www.serviceups.ro © 2003 - 2024